top of page

Om SlowDown Beachvolleyboll

Vår verksamhet i Thailand
Vi har sen 18 år tillbaka bygggt upp och drivit en verksamhet i Thailand där vi bor vintertid. Från grunden har vi byggt ett hotell och idrottsområde på koh Lanta med beachvolleybollen som den gemensamma faktorn.

Vi har nu 450 bäddar och driver samtidigt en svensk skola med 400 elever årligen med beachvolleyboll, padel och fotbollsinriktning. Vi har många återkommande gäster som regelbundet spenderar längre perioder hos oss på Koh Lanta. Beachvolleybollen har vi främst haft familjer, ungdomar och breddspelare men då många blivit bättre och bättre har det resulterat i att klubben vunnit SM guld i 10 klasser de senaste åren. Som kronan på verket vann vi 2023 hela Svenska beachtouren på herrsidan och blev nordeuropeiska mästare på damsidan. Nu är vi Sveriges andra lag efter Åman och Hellvig som vann VM guld förra året. Vi har en satsning som vi kallar Team Slow Down där bl.a. Linus Isaksson och Theodor Grahn som främsta lag satsar mot världstouren.  Du kan läsa mer här www.teamslowdown.com


Vår tidigare verksamhet i Sverige

Då vi bor i Sverige halvårsvis ville vi hålla kontakten med våra spelare och kunder även sommartid. Vi bor själva halva året i Sverige och halva året i Thailand. Vi kontaktade David för att se på möjligheten för ett framtida samarbete med er på Kärsön. Efter det blev det istället ett fokus för oss att dra igång en beachvolleyfestival i Åhus vilket vi gjort de senaste 3 åren. Det har varit riktigt kul och blivit Sveriges bästa tourstop på Svenska beachvolleyboll touren. Tyvärr ligger Åhus lite för långt bort för oss så vi bestämde inför denna säsong att avsluta den verksamheten trots både lönsamhet av flera sponsorer och fantastiskt kul. Men distansen till Åhus blir för lång och energikrävande och vi vill själva nu engagera oss mer på hemmaplan. Vi själva bor i Bromma när vi är hemma.

Framöver

Nu framöver kommer klubben slowdown beachvolley flyttas till Kärsögårdens beachplaner utanför Bromma nära Drottningholm. En vacker idyll precis vid vattnet på en plats där ungdomars rörelseglädje står i fokus. Fullt vid bryggan på sommaren och aktiviteter som fotboll, diskgolf , basket och såklart beachvolleyboll. Sommaren 2024 startar vi upp med sommarläger, clinics, turneringar och övriga aktiviteter för beachvolley. 

bottom of page