top of page
Team Grahn/Isaksson
SlowDownOpen2023-3648.JPG
Hej Där!
 

Vi på bilderna (Linus och Theo) skapar laget I Grahn/Isaksson. Vi är två drivna och nyblivna studenter som tävlar ihop. Vår historia började i 1:an på gymnasiet där vi hamnade i samma lägenhet på riksidrottsgymnasiet i Falköping. Vi blev snabbt nära vänner som hängde runt och tränade jämt med varandra. Till en början var vi motståndare som mötte varandra i U18 finalen i de svenska mästerskapen, en final som Theo inte gillar att prata om, heheh. Efter detta bestämde vi att tävla och träna ihop för vi tror att vår relation kan vara starkt bidragande till våran framgång.

Vi har spelat 2 säsongen på den svenska beachtouren och hunnit vinna 5 tourstopp varav ett var tourfinalen i Kalmar 2023

Säsongen 2024 siktar vi mot internationell elit med drömmålet OS. 

Vi ingår i en välstrukturerad satsning på Koh Lanta, Thailand där vi kommer träna och jobba under en 6 månaders lång period på SLowDown Lanta. Med ett team runt om bestående av allt från topptränare till massörer, en anläggning bestående av 4 beachplaner och ett högklassigt gym kommer vi få alla förutsättningar att nå dit vi vill nästa sommar. 

Apply Today

This is a Paragraph. Click on "Edit Text" or double click on the text box to start editing the content.

123-456-7890

bottom of page